Top menu

Se, hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Dato: 10/03-2021
Tags: Pension
2110

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Se, hvad der står på pensionskontoen via mobilen
Foto: Ursula Bach

Hvor meget står der på min pensionskonto? Hvilke forsikringer har jeg i pensionsordningen? De spørgsmål kan du nemt få svar på. I både Industriens Pension og PensionDanmark, hvor langt de fleste medlemmer har pension, har du nemlig mulighed for at se dine private pensionsoplysninger via en pensions-app på din smartphone.

 

Du behøver altså hverken være hjemme, tænde for computeren eller ringe til dit pensionsselskab for at tjekke din pension. Og der er mange muligheder for at få hjælp via din pensionsordning, som både indeholder en opsparing og en række forsikringer, som giver dig økonomisk tryghed. 

 

I app’en kan du for eksempel se:

  • hvor meget du har sparet op.
  • hvor meget du får udbetalt, når du går på pension.
  • et overblik over indbetalinger til pensionskontoen.
  • hvordan du er forsikret, hvis du bliver alvorligt syg.
  • hvem der får pengene, hvis du dør. 

 

Har du en sundhedsordning, kan du også se, hvordan du er dækket.

Sådan gør du
Søg efter Industriens Pension eller PensionDanmark i App Store eller Google Play. Første gang du bruger app’en på telefonen, skal du bruge NemID til at oprette en pinkode. Herefter kan du frit bruge app’en på din telefon – med pinkoden, fingeraftryk eller FaceID.

Har du problemer med at installere app’en, er du altid meget velkommen til at kontakte dit pensionsselskab. Du kan ringe til PensionDanmark på 7012 1330 eller til Industriens Pension på 7033 7070.