Søgefelt

Onsdag 18/05 2016

Arbejdsmiljøhåndbogen er blevet opdateret

Branchemiljørådet for bygge og anlæg har opdateret deres håndbog, som giver dig masser af gode råd og viden om, hvordan du sikrer et godt arbejdsmiljø i byggebranchen.

Hvad er det nu, vi skal være opmærksomme på, når vi indretter en byggeplads? Dét og meget andet kan du og dine kolleager få svar på i Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg, som Branchemiljørådet (BAR red.) for bygge og anlæg netop har opdateret.
 
Håndbogen giver dig vejledning om, hvad der er god praksis, når du og dine kollegaer arbejder med sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Den henvender sig til alle virksomheder og medarbejdere, som er beskæftiget i bygge- og anlægsbranchen. Særlig dem der er medlem af arbejdsmiljøorganisationen (AMO, red.).
 
På håndbog.dk kan du læse hele håndbogen og printe enkelte afsnit. Stikordsregistret gør det nemt og overskueligt. Du kan desuden finde alle teksterne oversat til: engelsk, tysk, portugisisk, italiensk og polsk.
 
Du kan også bestille ’Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg’ på gammeldags manér via hjemmesiden og få den tilsendt som bog.
 
Slut med papir – få arbejdsmiljøet direkte ind på telefonen
Er du hverken til hjemmesider eller papir, så har BAR - Bygge og Anlæg også udviklet en app, hvor du nemt kan finde alle de vejledninger, skemaer og faktablade, som rådet har udgivet. App’en fylder en del megabyte, så sørg for at være online, når du downloader den. App’en er gratis og fås både til Apple og Android.
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt