Søgefelt

Mandag 02/11 2015

Kurser for Arbejdsmiljørepræsentanter

Virksomheder skal hvert år tilbyde supplerende arbejdsmiljøuddannelse til arbejdsmiljøorganisationens medlemmer.

Branchearbejdsmiljørådet for Bygge & Anlæg gennemfører Supplerende Arbejdsmiljøuddannelser, der er specielt tilpasset de udfordringer, som bygge- og anlægsvirksomheder skal håndtere.
 
Vær opmærksom på, at Arbejdstilsynet også kontrollerer, om virksomheden sørger for, at medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen har den nødvendige kompetence. 
 
Arbejdsmiljøuddannelse til alle bygge- og anlægsvirksomheder
Uddannelsesdagene er rettet mod alle i arbejdsmiljøorganisationen. Både ledelses- og medarbejderrepræsentanter kan med fordel benytte sig af de to uddannelsesdage. Det gælder også mindre virksomheder, der ofte har svært ved at afse tid til at finde passende uddannelser til arbejdsmiljørepræsentanterne. Supplerende Arbejdsmiljøuddannelser for Bygge- og Anlægsvirksomheder gør det derfor nemt for virksomheden at tilbyde medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen et relevant uddannelsesforløb.
 
Fakta om Supplerende Arbejdsmiljøuddannelser for Bygge- og Anlægsvirksomheder
Tilmelding og information om betaling findes her...
 
Supplerende Arbejdsmiljøuddannelser til Bygge- og Anlægsvirksomheder gennemføres i samarbejde med Københavns Tekniske Skole.
 
Hvad siger loven?
Arbejdsgiveren skal løbende tilbyde medlemmer af AMO supplerende arbejdsmiljøud-dannelse, som styrker deres kompetencer på en måde, der er relevant for arbejdsmiljøarbejdet i virksomheden.
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt