Søgefelt

Fredag 29/08 2014

Bliv BedreBolig-rådgiver

Det er nu muligt at tilmelde sig den gratis uddannelse som BedreBolig-rådgiver.

BedreBolig-ordningen er en ny og landsdækkende energirenoveringsordning under Energistyrelsen, der skal sikre bedre og grønnere boliger til danskerne. Det sker ved, at en række faggrupper bliver uddannet til at levere en samlet, dækkende og uvildig rådgivning om energirenovering af boliger. Derfor behøver boligejerne kun at henvende sig ét sted, nemlig hos BedreBolig-rådgiveren, når de overvejer at energirenovere boligen. Alle BedreBolig-rådgivere er godkendt af Energistyrelsen, og ordningen er et resultat af regeringens Vækstplan DK fra 2013. 
 
Energistyrelsen har i år en målsætning om at uddanne 500-600 BedreBolig-rådgivere i forbindelse med den nye landsdækkende BedreBolig-ordning. Styrelsen har indgået aftale med Byggecentrum om at gennemføre uddannelsen som BedreBolig-rådgiver. 
 
Byggecentrum har netop åbnet for tilmelding til næste uddannelsesrunde for BedreBolig. Pladserne tildeles efter ”først-til-mølle-princippet”. Der er uddannelsesstart både 6 og 7. oktober 2014
 
Man kan tilmelde sig uddannelsen ved at sende en mail til kurser@byggecentrum.dk med angivelse af navn, samt hvilken dato man ønsker at starte. 
Herefter vil man modtage en mail med nærmere oplysninger om det videre forløb. 
 
Uddannelsen er åben for alle faggrupper, som arbejder med energirenovering, herunder arkitekter, bygningskonstruktører, energikonsulenter, rådgivende ingeniører, håndværkere, installatør m.fl. 
 
Energistyrelsens BedreBolig-sekretariat opfordrer til, at interesserede tilmelder sig hurtigst muligt, da der begrænset antal pladser. 
 
Læs mere om uddannelsen til BedreBolig-rådgiver her...
Læs mere om BedreBolig-ordningen her...
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt