Søgefelt

Torsdag 19/06 2014

Blik og Rør-mand i spidsen for arbejdsmiljøudvalget i BAT

En enig bestyrelse i BAT har valgt Søren Schytte fra Blik- og Rørarbejderforbundet som ny formand for BAT’s arbejdsmiljøudvalg.

Søren Schytte er valgt som forbundssekretær i Blik- og Rørarbejderforbundet, og fortsætter også på denne post, mens han passer posten som styrmand for den fælles arbejdsmiljøindsats i BAT. Han afløser Malerforbundets forbundsformand, Jørn Erik Nielsen, som har bestridt posten de seneste 12 år.

Søren Schytte er faglært blikkenslager, men har også erfaring som brobygger og tillidsmand på Storebælt. Efter en periode som opmåler og faglig medarbejder på Fyn, blev han i 2006 valgt til posten som forbundssekretær med placering i forbundskontoret i Hvidovre.

- Ofte er sikkerhed og sundhed en kamp fra byggeplads til byggeplads. Min ambition er at få håndværkere og mestre til i fællesskab at tænke sikkerhed ind i enhver arbejdsopgave, uanset om den er stor eller lille, siger Søren Schytte, som særligt har øje på, at sikkerhedsarbejdet  bliver prioriteret højere i bygge- og anlægsbranchens mange virksomheder med få ansatte. 

Læs mere om BAT-kartellet...

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt