Top menu

Blik og RørUngdom holder årsmøde i weekenden

Dato: 30/01-2014
605

Et program tæt pakket med masser af faglige og sociale aktiviteter er på menuen, når VVS og skorstensfejerlærlinge fra hele landet samles til Årsmøde.

Traditionen tro samles lærlinge til en hektisk weekend, som byder på et hårdtslående mix af faglig snak, fællesskab, fodbold, fest og farver. Som noget nyt kan deltagerne tilmelde sig nogle workshops i løbet af weekenden, hvor de kan blive klogere på arbejdsmiljø, den nye overenskomst, faglige rettigheder og eller andre af de problemer, lærlingene typisk møder i dagligdagen.

I løbet af weekenden kigges der også tilbage på det seneste års aktiviteter i Blik og RørUngdom. Derudover skal der vælges ny formand, da Peter Vilcken efter tre år i formandsstolen nu er udlært og derfor trækker sig tilbage. Der skal også vælges nye medlemmer til lærlingenes landsudvalg, og endelig skal det også afgøres, hvem der vinder Blik og RørUngdoms mesterskab i indefodbold.

Igen i år holdes årsmødet på Svendborg Vandrerhjem. Det starter fredag aften den 31. januar og kører lige til søndag formiddag den 2. februar.

Læs mere om Blik og RørUngdoms årsmøde...