Søgefelt

Tirsdag 14/01 2014

Hvem er Danmarks dygtigste VVS-lærling?

Vinderne af de fire regionale mesterskaber kæmper om at blive dansk mester i VVS, når DM i Skills afholdes i Aalborg.

Der bliver fuld knald på, når VVS-branchen og 48 andre håndværksfag afholder DM i Skills 2014 i Gigantium i Aalborg fra den 23.til den 25. januar. Her vil 250 af landets bedste elever og lærlinge kæmpe om at blive Danmarks dygtigste inden for deres fag, mens mange tusinde tilskuere vil overvære mesterskaberne i løbet af de tre konkurrencedage.

Det er fjerde gang, at DM i Skills - Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser - finder sted. Og fortsætter succesen fra de tidligere år, kan både de fire finaledeltagere fra vvs-uddannelserne og alle de øvrige deltagere se frem til en kæmpe oplevelse.

- Opbakningen og bevågenheden til de her mesterskaber har udviklet sig massivt. Der er ingen tvivl om, at DM i Skills bliver en helt igennem ekstraordinær oplevelse for alle. Vi glæder os, og håber at se mange kolleger støtte op om deltagerne, siger Kim Fusager Balle, der er uddannelsessekretær i Blik- og Rørarbejderforbundet.

Lang vej til finalerne
For de fire finaledeltagere har vejen til den afgørende finale været lang. Først har de deltaget i de indledende konkurrencer ude på skolerne, hvor de sikrede sig en plads ved et af de fire regionale mesterskaber, som har været afviklet i løbet af efteråret.

Her har de så igen været i konkurrence, inden de som vindere af regionsmesterskaberne kvalificerede sig til selve DM-finalearrangementet i Odense. Og det er altså i den sidste weekend i januar at det afgøres, hvem der snupper titlen som Danmarks bedste VVS-lærling.

For VVS-uddannelserne er det kun lærlinge med speciale som VVS- og energispecialister, som kan deltage i kampen om det danske mesterskab.

Se program og læs mere om DM i Skills...

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt