Søgefelt

Onsdag 08/05 2013

Skriv under: Forlæng dagpengeretten

Blik- og Rørarbejderforbundet tilslutter sig kampagnen "Forlæng dagpengeretten". Alle medlemmer opfordres til at skrive under.

Hvis du bliver arbejdsløs, kan du ende uden penge. Tusinder af arbejdsløse mister i disse måneder understøttelsen, fordi de har været arbejdsløse i to år.

Jobbet mistede de på grund af krisen. De har søgt mange hundrede job, uddannet sig, deltaget i virksomhedspraktik og støttet arbejde. Men alligevel tæller det ikke, og indtil nu har tæt på 13.000 mistet dagpengeretten.
 
De ryger ud af dagpengesystemet, og mange står til økonomisk ruin. Det er ikke fair. LO-fagbevægelsen har derfor tre krav til politikerne:
  1. Uddannelse skal forlænge dagpengeperioden
  2. Jobrotation og løntilskudsjob skal tælle som arbejde til genoptjening af dagpengerettighederne
  3. 26 ugers arbejde skal udløse en ny dagpengeret (ikke 52 uger som i dag)
Det mere end haster 
- Blik- og Rørarbejderfobundet støtter vi naturligvis underskriftsindsamlingen fuldt ud. Det mere end haster med at forlænge dagpengeperioden for de mange, som risikerer at miste retten til dagpenge, og derfor skal vi i fællesskab gøre alt hvad vi kan, for at overbevise politikerne om at ændre loven, siger forbundsformand Max Meyer fra Blik- og Rørarbejderforbundet.
 
Du kan også hjælpe. Enten ved at skrive under, eller være med til at samle underskrifter.
 
Skriv under på Facebook, og har du ikke en facebook-profil, kan du klikke her på Skriv under...
 
Hvis du vil hjælpe med at samle underskrifter blandt dine kolleger og andre kan du downloade nedenstående filer og indsende dem til Blik- og Rørarbejderforbundet. Underskrifterne skal være os i hænde senest fredag den 7. juni.
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt