Top menu

Ny app fra PensionDanmark gør det nemt at tjekke pensionsordningen

Dato: 03/08-2023
Tags: Pension
2973

Har du din pension i PensionDanmark, så kan du glæde dig over en ny og opdateret app, der gør det endnu nemmere for dig at udnytte mulighederne i din pensionsordning.

På forsiden kan du se, hvad du har sparet op, og du kan nemt bestille tid til behandlinger hos en fysioterapeut eller kiropraktor, ligesom du med et klik kan komme i kontakt med Online Læge og Online Psykolog.

Er du via din overenskomst omfattet af en kompetencefond, kan du som noget nyt også få adgang til din uddannelseskonto i appen. Her kan du bl.a. se, hvor mange kursusdage, du har tilbage. 

Grundlæggende har appen fået nyt design, så du har nemmere ved at komme ind til de vigtigste funktioner. Det betyder, at du hurtigt kan få et overblik over pensionsordningen. Fx i bussen, i kantinen, i sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Se en kort præsentationsvideo af appen her.

Sådan kommer du i gang med den nye app

  • Søg på ”pensiondanmark” i App Store (iPhone) eller Google Play (Android) og hent appen.
  • Log ind med MitID (kun første gang der logges på) og opret kode på 4 cifre.

Du kan også vælge fremadrettet at logge ind med ansigtsgenkendelse (FaceID) eller fingeraftryk, hvis din mobiltelefon muliggør det.

  • Har du installeret den gamle app, skal du hente den nye app. Den gamle bliver ikke opdateret. I den gamle app ligger en besked om, hvordan du henter den nye app.

Har du problemer med at installere app’en, så husk, at du altid kan ringe til PensionDanmark på telefon 7012 1330 alle hverdage kl. 8-18.