Top menu

Fortsat medlemsfremgang i Blik & Rør

Dato: 22/02-2021
Tags: Diverse
2083

For syvende år i træk har Blik- og Rørarbejderforbundet medlemsfremgang. Et nyt organiseringssekretariat skal fastholde den positive udvikling.

Syv år i træk har Blik- og Rørarbejderforbundet kunnet fortælle om medlemsfremgang i forbundet. I år ser ikke ud til at blive nogen undtagelse. På nuværende tidspunkt er der allerede en stigning på 0,5% svende – siden nytår. Det er noget, der glæder Niels Braaby, der er næstformand hos Blik & Rør.

- Det er rigtigt positivt, at det stadig går fremad med vores organiseringsindsats, og at flere vælger at blive en del af fællesskabet. Vi er kun i februar, så tallene ser gode ud.

Blik- og Rørarbejderforbundet har årligt haft en stigning på mellem 2-3,5% i medlemmer de sidste syv år.

Nyt organiseringssekretariat

Det er blevet vedtaget hos Blik- og Rørarbejderforbundet, at der skal oprettes et organiseringssekretariat. Netop det tiltag ser Niels Braaby som en vigtig grundsten i at fastholde den positive udvikling.

- Det er vigtigt ikke at hvile på laurbæerne. Netop derfor har vi i forbundets hovedbestyrelsesmøde vedtaget, at vi skal oprette et organiseringssekretariat i forbundet. Dermed forventer jeg, at udviklingen vil fortsætte – og at vores organiseringsindsats vil blive styrket yderligere, siger Niels Braaby, der er næstformand i Blik- og Rørarbejderforbundet.

Blik- og Rørarbejderforbundet søger en leder til det nye organiseringssekretariat.

Er du interesseret? Så kan du læse mere her