JOB: Blik- & Rørarbejderforbundet søger leder til nyoprettet organiseringssekretariat

2080

Har du erfaring med organisering? Arbejder du selvstændigt, systematisk og målrettet? Og vil du være med til at styrke og gentænke organiseringsindsatsen i Blik- og Rørarbejderforbundet? Så er det måske dig vi leder efter som leder for Blik & Rørs nye organiseringssekretariat.

Blik & Rør har efter en årrække med succes i medlemsfastholdelsen og medlemsfremgang besluttet at tage næste skridt. Vi ønsker at styrke organisering i alle led i vores arbejde. Derfor søger vi en leder til organiseringsindsatsen, der skal oprette et nyt organiseringssekretariat og understøtte Blik & Rørs udvikling som organiserende fagforening.

Den daglige leder skal være en person, som har kendskab til og forståelse for værdien af organiseringsarbejdet. Det er vigtigt, at du er engageret og vedholdende i forhold til opgaven, og ikke er bange for at gå foran.

Hovedarbejdsopgaver:

Du vil have arbejdssted i Blik- og Rørarbejderforbundets forbundshus på Nyropsgade 14 i København, men du skal være indstillet på, at der er opgaver i hele landet og der vil være rejseaktiviteter med overnatning.

Det nyoprettede sekretariat skal bestå af dig og to faglige organisatorer. I vil alle tre skulle gennemføre organisering og have medlemskontakt, men du vil lede indsatsen og være kontaktled til resten af organisationen.

Du skal selv være med til at forme jobbet, men opgaverne forventes at omfatte:

 • Sparringspartner for næstformanden med ansvaret for organisering og forbundets organiseringsudvalg.
 • Etablere et nyt organiseringssekretariat bestående af dig og to faglige organisatorer.
 • Være ”spillende leder” for organiseringssekretariatet.
 • Understøtte samarbejde på tværs af Blik & Rør om organiseringsindsatsen, så der bliver en rød tråd gennem indsatserne på tværs af forbund, kredse og afdelinger.
 • Samarbejde med de lokale kredse ift. at understøtte organiseringsindsatsen.
 • Deltage i relevante udvalg og netværk udenfor Blik & Rør.
 • Undervise faglige aktive medlemmer og tillidsvalgte (f.eks. på forbundets Grundkurser)

Vi forventer, at du:

 • Er indstillet på at arbejde i en faglig politisk organisation.
 • Arbejder selvstændigt og systematisk. Er rolig og bevarer overblikket også i pressede situationer.
 • Har en baggrund med kendskab til organisering er en fordel
 • Har gennemslagskraft og personlig styrke til at gå i dialog med alle typer af samarbejdspartnere – uanset om de er positive eller negative.
 • Har flair for IT og kendskab til almindelige IT-anvendelse, da vi ønsker at organiseringsindsatsen bliver IT-understøttet.
 • Kendskab til eller erfaring fra installations, bygge- og anlægsområdet er en fordel.
 • Undervisningserfaring er en fordel.

Vi tilbyder:

Blik- og Rørarbejderforbundet tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Der følger en fornuftig løn og ansættelsesvilkår. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station, men du skal være indstillet på, at dit arbejde kommer til at foregå i hele landet.

Flere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til næstformand Niels Braaby på tlf. 51 55 23 63

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV til hr@blikroer.dk senest den 19. marts 2021 kl. 09.00. Det forventes, at der afholdes ansættelsessamtaler i uge 12.

Tiltrædelse er med start den 1. maj 2021 eller hurtigst muligt herefter.