Top menu

VVS’21 flyttes til oktober

Dato: 12/01-2021
Tags: Corona, VVS
1932

På baggrund af den aktuelle COVID-19-situation har Odense Congress Center og VELTEK, arrangørerne bag VVS ’21, valgt at flytte messen til efteråret.

VVS'21 bliver rykket til oktober. VVS-messen, den største af sin art i Skandinavien, skulle efter planen være løbet af stablen den 21.-23. april 2021 i Odense Congress Center. Baseret på udviklingen af COVID-19 i Danmark står det klart, at en messe i foråret vil blive stærkt præget af COVID-19.

Derfor har arrangørerne nu besluttet at flytte messen til den 12.-14. oktober 2021. Gennem hele efteråret har Odense Congress Center og VELTEK vurderet mulighederne for at afvikle VVS’21 på den oprindelige dato. Vinterens høje smittetal og udsigten til et forår med store restriktioner gør dog, at en april-messe reelt ikke længere er en mulighed.

– Vi, som arrangører, ser det ikke længere som muligt at afholde VVS’21 i april. Helt overordnet er det vores klare vurdering, at en messe om tre måneder ikke vil kunne tiltrække det nødvendige antal gæster, der skal til for at sikre en kvalitet og succes på linje med de tidligere messer, forklarer Per Rømer Kofod, adm. direktør i VELTEK og uddyber:

– Den aktuelle smitteudvikling i samfundet giver os ikke nogen indikationer på, at vi kan afholde en messe i foråret, som lever op til det niveau både vi, udstillere og gæster forventer af en VVS-messe. Derfor ser vi nu frem mod efteråret og glæder os til at samle hele branchen i messehallerne på Odense Congress Center igen. Det tror vi, at branchen trænger til.