Top menu

Feriekortet pensioneres på VVS-området

Dato: 11/01-2019
1406

Nu kan du ikke længere tage feriekortet under armen og få det stemplet hos mester. Nu foregår det hele digitalt helt uden stempelpuder

Som en del af forberedelserne til den nye ferielov, der træder i kraft 1. september, ændres feriekortordningen fra den 1. januar i år 2019.

Det vil sige, at al information om ferie og feriepenge samles i Feriepengeinfo. Derfor vil ansatte, som er omfattet af VVS-overenskomsten, ikke længere få det velkendte feriekort feriekort på papir, som skal stemples og godkendes af arbejdsgiveren. Fremover foregår anmodningen af feriepenge digitalt via Feriepengeinfo på Borger.dk.

For ansatte i virksomheder under Tekniq og Dansk Industri er data om feriepenge allerede overført til Feriepengeinfo, og de berørte ansatte har modtaget besked om dette fra arbejdsgiveren via e-boks.

For ansatte under overenskomsterne med Tekniq og Dansk Industri, som ikke har modtaget besked om overførsel af feriepenge til Feriepengeinfo via e-boks, kan kontakte sin kreds i Blik- og Rørarbejderforbundet. Find din kreds her...