Søgefelt

Tirsdag 12/06 2018

Mød Blik & Rør på Folkemødet

Blik- og Rørarbejderforbundet er i 2018 igen repræsenteret på Folkemødet, der finder sted fra den 14. til 17. juni på Bornholm.

Blik- og Rørarbejderforbundet er igen i år på Folkemødet for at få sat fokus på nogle af de dagsordner, der rører sig blandt medlemmerne. 

På de forskellige events, som forbundets repræsentanter deltager i, skal de blandt andet diskutere energirenovering, bygningstekniske løsninger, kompetencer, uddannelse, klima, ventilation og meget mere.

Få her et overblik over de spændende arrangementer, som Blik- og Rørarbejderforbundet deltager i:

Indeklima: Vi behandler grise bedre end vores børn
Torsdag den 14. juni, kl. 15:00 - 16:00 ved G4 - Policy Groups

Rensning af ventilationskanaler er bedre i en svinestald end på en dansk folkeskole - hvad gør vi?  En lang række rapporter har de senere år dokumenteret, at indeklimaet i de danske folkeskoler er for dårligt og ikke lever op til lovens krav. Hvorfor er det sådan, når vi ved de påvirker de unges indlæring negativt?

Deltagere: Bjarne Wilkens Olesen, Leder af Center for Indeklima og Energi, DTU; Jan Johansen, Medl. Børne- og Undervisningsudvalget, Socialdemokratiet; Henrik W. Petersen, Næstformand, Blik- og Rørarbejderforbundet; Jakob Sølvhøj, Undervisningsordfører, Enhedslisten; Brigitte Klintskov Jerkel, Undervisningsordfører, Det Konservative Folkeparti.

Hvem vil være millionær? Energy Special – RE-MATCH
Torsdag den 14. juni, kl. 16:30 - 17:30 ved G28 - MeningsMinisteriet 

Hvem ved mest om energi, energibesparelser og potentialet ved energirenovering? Jes Dorph-Pedersen styrer slagets gang, når det velkendte TV-format ”Hvem vil være millionær?” endnu engang rykker til MeningsMinisteriet på molen i Allinge Havn.  

Deltagere: Lars Christian Lilleholt (V), Energi-, Forsynings- og Klimaminister; Henrik Fugmann, formand for TEKNIQ; Magnus Heunicke (S), forhenværende transportminister; Christian Poll, (ALT), MF, energiordfører; Mia Manghezi, Pension Danmark; Max Meyer, formand for Blik- og Rørarbejderforbundet; Jørgen Juul Rasmussen, formand for Dansk El-Forbund.
Ordstyrer: Jes Dorph-Petersen, journalist og tv-vært 

Faglig Fyraften
Fredag den 16. juni kl. 17.00 – 17.30 ved K5 - Folkets Hus, Kirkepladsen

Mød din forbundsformand og få en faglig snak om det der optager sig.
Traditionen tro byder Folkets Hus på faglig fyraften, hvor forbundsformænd fra LO og FTF bestyrer baren og er klar til en faglig snak.
I baren står Max Meyer, formand for Blik- og Rørarbejderforbundet og Tina Nør Langager , Ergoterapeutforeningen.

Sol over Allinge - fremtidens energipolitik
Fredag den 15. juni kl. 17.30-18.30 ved Folkeskibet, Allinge havn, Ydremolen H3

Politikere og repræsentanter fra en række brancheorganisationer samles til en uformel snak om forforhandlingerne af et nyt energiforlig, hvor konsekvenserne og den overordnede kurs for dansk energipolitik også vil blive drøftet.

Blandt deltagerne er: Max Meyer og Henrik W. Petersen fra Blik- og Rørarbejderforbundet

Kan intelligente løsninger sikre fremtidens velfærd?
Lørdag d. 16. juni, kl. 13:30 - 14:30 ved G28 – MeningsMinisteriet 

Vi spørger politikere og eksperter om, hvordan vi får en smartere offentlig sektor med intelligente løsninger, der sikrer fremtidens velfærd. 

Deltagere: Bjarne Laustsen (S), MF, næstformand i Beskæftigelsesudvalget og medlem af Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget; Sif Holst, næstformand, Danske Handicaporganisationer; Anders Hvid, CEO, Dare Disrupt; Poul-Erik Verdier, produkt manager, Siemens; Henrik W. Petersen, næstformand, Blik- og Rørarbejderforbundet; Benny Yssing, forbundssekretær, Dansk El-Forbund; Henrik Fugmann, formand, TEKNIQ. 
Ordstyrer: Cecilie Beck, journalist og tv-vært 

25 år med arbejdsmarkedspension 
Lørdag den 16. juni kl. 14.30-16.30 ved Kampeløkke Havn, stadeplads E1 

Det er 25 år siden, at de første indbetalinger til arbejdsmarkedspension trillede ind på medlemmernes konti og siden er det bare gået stærkt. Vi står i dag med verdens bedste pensionssystem – og det har PensionDanmark i den grad bidraget til. I samarbejde med 3F, Dansk El-Forbund, Blik- og Rørarbejderforbundet, Malerforbundet inviteres der til en festlig markering på Folkemødet. Fra Blik- og Rørarbejderforbundet deltager Stig Søllested, forbundssekretær i eventen. 

Party og praktikpladser
Lørdag d. 16. juni, kl. 15:00 - 16:00 ved K27 - Dansk Byggeri 

Når politikerne er taget hjem, samler vi alle, der rent faktisk ved noget om erhvervsuddannelser og praktikpladser. Vi skal snakke klausuler, ungdomskultur, arbejdsforhold, omkostninger, attraktivitet, mobilitet, dimensionering og elevpoint. 

Mød blandt andre: Peter Koudahl, seniorforsker, VIVE; Søren Heisel, forbundssekretær, 3F; Henrik W. Petersen, næstformand, Blik- og Rørarbejderforbundet; Helene Glundholt, formand, EEO; Lars Kunov, direktør, Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier; Louise Pihl, underdirektør, Dansk Byggeri; Tina Voldby, underdirektør, TEKNIQ.
Ordstyrer: Jacob Fuglsang, journalist 
 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt