Top menu

OK 2018: Massivt ja til nye overenskomster

Dato: 05/06-2018
1301

Et stort flertal på hele 91,3 procent af de offentlige ansatte medlemmer i Blik- og Rørarbejderforbundet stemte ja til nye overenskomster på det offentlige område.

Selv om antallet af offentlige ansatte er få i Blik- og Rørarbejderforbundet, har de også skullet tage stilling til det forhandlingsresultat, som parterne nåede frem til i kommuner, regioner og staten. 

Blandt medlemmerne var der til gengæld ingen tvivl. På hele 91,3 procent af de afgivne stemmer var krydset sat i rubrikken for at ja, og det glæder forbundssekretær Søren Schytte fra Blik- og Rørarbejderforbundet. 

- Det er et meget flot afstemningsresultat, og det er vi godt tilfredse med. Vejen mod målet var lang og sej, men det endte med et fornuftigt resultat, som medlemmerne også valgte at bakke massivt op om, siger forbundets forhandlingsleder på det offentlige område. 

156 offentlige ansatte medlemmer havde mulighed for at deltage i afstemningen om deres overenskomst. Af dem valgte 44,2 procent at udfylde stemmesedlen og sende den ind til forbundet. 

De overenskomster på det offentlige område gælder med tilbagevirkende kraft til 1. marts 2018.