Top menu

OK 2018: Nu starter afstemningen

Dato: 20/05-2018
1297

Forhandlingerne for håndværkerne er forhandlet på plads, og nu er det op til medlemmerne at stemme om det samlede resultat. Blik- og Rørarbejderforbundets hovedbestyrelse anbefaler de offentlige ansatte medlemmer at stemme ja.

Efter flere måneders forhandlinger lykkedes det parterne på det offentlige arbejdsmarked at finde hinanden og undgå en konflikt. Efterfølgende er forhandlingerne for håndværkerne også faldet på plads for de ansatte i kommuner, regioner og staten, og det samlede resultat bliver nu sendt til urafstemning blandt de offentlige ansatte medlemmer i Blik- og Rørarbejderforbundet. 

Tillidsrepræsentanterne fra det offentlige område har været samlet til et orienterende møde i Middelfart, og de anbefaler sammen med forbundets hovedbestyrelse et ja til overenskomstresultaterne i kommuner, regioner og staten.

Sådan stemmes der
Alle offentlige ansatte modtager i løbet af kort tid et brev fra forbundet. Brevet indeholder en orientering om det samlede overenskomstresultatet, en stemmeseddel og en frankeret svarkuvert. 

For at deltage i afstemningen, skal den udfyldte stemmeseddel være forbundet i hænde senest fredag den 1. juni 2018. Resultatet offentliggøres den 4. juni.

Klik her for at læse indholdet af de samlede aftaler på Forhandlingsfællesskabets hjemmeside her…