Top menu

PlusKort bliver 100 procent digitalt

Dato: 29/11-2023
3088

Efter næsten 20 år siger dit medlems- fordels- og rabatkort nu farvel til plastik og går ind i fremtiden som rent digitalt kort i PlusKort appen. Hvis du har et kort, vil du naturligvis stadig kunne bruge det og få rabat, som du plejer.

Fra den 16. januar 2024 stopper PlusKort med at udstede fysiske plastikkort til nye medlemmer, og det vil ikke længere være muligt at genbestille plastikkort. Hvis du har et kort, vil du naturligvis stadig kunne bruge det og få rabat, som du plejer.

Beslutningen om at afskaffe plastikkortet er kommet som en naturlig konsekvens af øgede omkostninger i kortproduktionen samt af et ønske om at tage hensyn til miljøet.
 

Få rabatten med PlusKort appen

Hvis du ikke allerede har fået PlusKort appen på mobilen, anbefaler vi, at du downloader den og logger ind. I appen finder du dit digitale medlems- fordels- og rabatkort til din fagforening, som du kan bruge til at få rabatter og fordele i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet. Du kan også finde nyttige informationer fra din fagforening.
 
Med appen får du et hurtigt overblik over, hvor du kan få rabat, og skal du bruge nogen af vores mange onlinerabatter, så er de også lige ved hånden. Du får automatisk besked, når der er nye rabatter tilgængelige og ekstra gode tilbud.

Beregninger viser, at en familie på fire personer kan spare mere end 4.000 kr. årligt - blot ved at bruge deres PlusKort.

Vind et gavekort på 1.000 kr.!

Vi trækker lod om 10 gavekort á 1.000 kr. til en valgfri PlusKort partner blandt alle, der logger ind i PlusKort appen senest den 31/12-2023. Så download PlusKort appen og kom i gang med at bruge dine rabatter og fordele allerede i dag!

Læs mere om PlusKort her

 

Download PlusKort app’en - dit digitale medlemskort (til web)

Hent app’en med det samme, så har du både medlemskort og rabatter lige ved hånden, og du kan begynde at udnytte dine fordele.

Du finder app’en dér, hvor du plejer at hente apps til din telefon: 

Google Play

App Store