Top menu

To VVS-lærlinge hædret med talentlegater

Dato: 25/05-2023
2928

De to talentfulde VVS-lærlinge, Emil Giese og og Simon Plauborg, er blevet hædret med legater på 15.000 kroner.

Emil Giese (tv.) og Simon Plauborg (th.)

VVS-energiuddannelsen er en spændende teknisk erhvervsuddannelse. Vores fag kræver både kloge hænder og et klogt hoved. Men der er heldigvis masser af talent i VVS-branchen.

To af dem er Emil Giese og Simon Plauborg, der er i gang med VVS-energiuddannelsen. De er begge i lære som VVS-energispecialist.

Tidligere på måneden var det Emil Giese, der modtog Unidrains talentlegat på 15.000 kroner. Og på VVS'23 – den største fagmesse for VVS-branchen i Danmark, som afholdes den 24.-26. maj i Odense Congress Center – har Simon Plauborg fået overrakt VVS-messens nye legat på 15.000 kroner til unge talenter under uddannelse.

Emil Giese er 20 år, går på TEC i Gladsaxe og er i lære hos virksomheden Henrik W. Hansen VVS El & Blik. Han blev indstillet til prisen af sin mester.

Simon Plauborg er også 20 år og har læreplads i firmaet Hanning VVS. Han blev indstillet af uddannelseslederen for VVS-energiuddannelsen på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier.

Hvis du synes, du har set navnet Simon Plauborg før, er den god nok. Han var nemlig en af de fire talentfulde lærlinge, som deltog i konkurrencen for VVS-energispecialister ved dette års DM i Skills... og blev ny danmarksmester!

Du kan læse vinderinterviewet med Simon Plauborg i den seneste udgave af fagbladet her eller som webartikel her.

Blik- og Rørarbejderforbundet ønsker stort tillykke med anerkendelsen og legaterne til de to dygtige VVS-lærlinge og håndværkertalenter!