Top menu

Ny PlusFordelsguide: Spar penge på små og store oplevelser med dit PlusKort

Dato: 10/02-2023
2802

Trænger du til at få én på opleveren med familien, er der både penge at spare og inspiration at hente i den nye PlusFordelsguide. Der er også masser af rabat til dig, der drømmer om det store eventyr i udlandet, og til dig, der bare gerne vil spare penge på de ting, der løber i hverdagen.

Hvad enten du drømmer om dit livs eventyr i udlandet, eller bare trænger til en hyggelig dag med familien, så er der penge at spare og inspiration at hente i den nye PlusFordelsguide.

Du kan eksempelvis spare 15 procent på en tur i ZOO eller 23 procent på at leje film hos Blockbuster.

Hvis du derimod ønsker en længere oplevelse, der kræver både pas og tandbørste, kan du spare 10 procent med DFDS. Du kan blandt andet tage på et minicruise med Oslobåden, der byder på lækre restauranter, taxfree-shopping og skattejagt for de mindste ombord. Du får også en håndfuld timer til at opleve Oslo, inden turen går tilbage mod Danmark.

Håndværker i udlandet

Der er også masser af gode tilbud til dig, der drømmer dig længere væk end Oslo.

Scandimate, er en virksomhed, der specialiserer sig i rejser til håndværkere, der gerne vil arbejde i længere perioder i udlandet. Virksomheden hjælper dig med at få flybilletter, job, bolig, visum og arbejdstilladelse. Som PlusKortmedlem sparer du minimum 2.000 kroner, når du booker din rejse.

Tilbuddet står ikke i guiden, men du kan læse mere på PlusKorts hjemmeside her.

Med PlusFordelsguide finder du også masser af besparelser til din hverdag. Du får blandt andet rabat, når du tanker benzin hos Shell, køber tøj hos Zalando eller bestiller en taxa med DanTaxi-appen.

Guiden bliver sendt ud med næste nummer af Fagbladet Blik & Rør, der udkommer i slutningen af marts, men hvis du ikke kan vente, kan du lure mere i online-versionen her.

Du kan også se alle tilbud i PlusKort-appen. Se her, hvordan du nemt får adgang til appen. Hvis du logger ind i appen inden 1. marts, deltager du i konkurrencen om et gavekort til FolkeFerie.dk på 10.000 kroner.