Top menu

Vind 5.000 kr. med PlusKort

Dato: 27/10-2022
2643

I begyndelsen af sommeren lancerede PlusKort en ny og forbedret app. Her finder du rabatter på alt fra brændstof og bilservice til oplevelser, rejser og tøj. Netop nu har du muligheden for at vinde et gavekort på 5.000 kr.

Er du en af de mange danskere, der er lidt ekstra opmærksom på at minimere udgifterne i øjeblikket? I en tid med stigende priser på dagligvarer, brændstof, gas og meget andet, strammer mange livremmen og kigger ekstra langt efter de gode tilbud.  

Ét af de steder, du kan spare rigtig mange penge, er ved at gøre brug for af dit PlusKort. Her finder du medlemsrabatter og særpriser hos mere end 250 samarbejdspartnere, og det kan lette udgifterne mærkbart i en dyrere hverdag. 

”Vores primære fokus er altid at skabe så gode rabataftaler for vores medlemmer som muligt. Vi ønsker at udbyde et bredt sortiment af partnere, inden for mange forskellige kategorier og til favorable priser,” siger administrerende direktør hos PlusKort, Henrik Feldborg.

Ny og forbedret PlusKort-app

I slutningen af juni 2022 lancerede PlusKort en ny og forbedret app til de cirka 750.000 medlemmer. Appen gør det blandt andet nemmere at navigere i de mange, gode tilbud, ligesom indholdet er gjort mere personligt til den enkelte bruger.

Med PlusKort får du rabat på alt fra brændstof og service til bilen til oplevelser, rejser og tøj. Et bredt udvalg af kategorier, der er nøje håndplukket, så de er attraktive for alle medlemmer, uanset hvor de befinder sig i livet. Det kan løbe op i rigtig mange penge på et år at gøre brug af PlusKort-rabatterne, særligt med de stigende priser vi oplever i øjeblikket.   

”Vi ved godt, at der er rigtig mange danskere, der sparer lidt ekstra på udgifterne for tiden. Det er vores forhåbning, at så mange som muligt vil gøre brug af PlusKort. Både fordi det vil gøre hverdagen nemmere, og fordi jo flere vi er, des flere samarbejdsaftaler og favorable rabatter, kan vi forhandle hjem til vores medlemmer,” siger Henrik Feldborg.

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr.
PlusKort ønsker at fejre lanceringen af den nye, brugervenlige app med en konkurrence blandt alle nye og eksisterende brugere.

For at deltage i konkurrencen skal du downloade den nye PlusKort-app. Første gang skal du logge ind med dit NemID, hvorefter du skal oprette en brugerprofil og adgangskode.

Når først du er logget ind, kan du nemt og hurtigt tilgå din PlusKort-app uden login. For at gøre brug af de mange rabataftaler kræver det også, at du er logget ind. Så få oprettet dig med det samme, så du hurtigt kan slå til på de gode rabatter og tilbud.

Konkurrencen er for alle brugere af PlusKorts app. Det betyder, at har du logget ind i perioden 29. juni 2022 – 31. oktober 2022, deltager du automatisk i konkurrencen.

LINK til PlusKorts generelle konkurrencebetingelser: https://pluskort.dk/konkurrencebetingelser