Top menu

Spar penge med dit PlusKort på din stigende elregning

Dato: 17/01-2022
2426

Elpriserne er historisk høje, og ifølge Danmarks Radio betød det en elregning på over 1.000 kr. mere i december 2021 sammenlignet med 2020 for en familie med et gennemsnitligt strømforbrug.
Økonomer forventer, at elpriserne vil forblive høje, og at mange vil komme til at mærke det på deres økonomi i 2022.

Hvorfor er elpriserne så dyre?

Mindre nedbør og vind i Danmark og de nordiske lande har det seneste år betydet, at vi må hente strøm andre steder. Blandt andet fra naturgas. Efterspørgslen på naturgas er blevet så stor, at lagrene ikke har kunne følge med den stigende efterspørgsel. Derfor stiger priserne på el.

Heldigvis er der penge at spare på strøm med dit PlusKort. Med PlusKort får du 10 % rabat på din elaftale hos ModstrømDerudover får du en række værktøjer til at nedjustere dit energiforbrug, hvilket vil resultere i en endnu større besparelse. F.eks. ved at bruge strøm, når markedsprisen er lav – om natten, i weekenderne og om sommeren.

 

Derudover hjælper Modstrøm også boligejere med at omstille sig til grøn energi gennem innovative produkter og services, og her får du også rabat med dit PlusKort. Overvejer du at anskaffe en varmepumpe, et solcelleanlæg eller isolere, kan du spare 5 % på Modstrøms klimavenlige produkter.

Yderligere får du 10 % rabat i deres webshophvor du finder alt fra lyskæder til udendørs havebelysning til livsstilsprodukter, der kører på både lavspænding, solceller og genopladelige batterier.

Hjælp dig selv med at spare mere i hverdagen med PlusKort

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Du kan hente appen her.

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her.

Kilder:

https://www.dr.dk/nyheder/indland/din-elregning-december-er-1000-kroner-dyrere-end-sidste-aar