Top menu

Uge 2 står i lokalaftalens tegn

Dato: 07/01-2022
Tags: Diverse
2420

I uge to kører forbundet og kredsene kampagne for at skabe opmærksomhed omkring lokalaftaler. Her kan du få et overblik over, hvor du kan møde Blik- og Rørarbejderforbundet.

I uge to er der fokus på lokalaftaler. De lokale aftaler har du nemlig ret til at forhandle én gang årligt, og jo før, du kommer i gang, jo bedre. Der er nemlig her, du kan sikre dig endnu bedre løn- og arbejdsvilkår, end din overenskomst har. Den er nemlig kun et minimum.

I næste uge gør forbundet og kredsene derfor en ekstraordinær indsats for at gøre opmærksom på vigtigheden af de lokale aftaler. Det vil sige, at du derfor måske har mulighed for at deltage i et møde, eller du bliver mødt af en af kredsenes ansatte ude i landet.

 

Her er et overblik over, hvad de forskellige kredse gør i næste uge:

 

Kreds København

I København bliver der lavet en særlig indsats målrettet de virksomheder, hvis lokalaftaler skal genforhandles nu her. Derudover vil der også være en indsats målrettet de virksomheder, der endnu ikke har en lokalaftale.

 

Kreds Nord-Midtjylland

Oppe nordpå holdes der halvdags TR-AMR netværksmøder den 12/1 kl. 1200-15.30. I Østjylland og Vestjylland køres der besøg ud til tillidsvalgte og andre relevante vedrørende lokalforhandlinger

 

Kreds Sydjylland-Fyn

Medlemmerne i det sydlige Jylland og på Fyn kan møde kredsen, der kører rundt og kommer på besøg.

 

Kreds Sjælland-Bornholm

På Bornholm køres der besøg tirsdag, og resten af ugen køres der på Sjælland. Derudover afholdes der TR-møder kl. 16.15

Mandag d. 17. januar, Åderupvej 12, 4700 Næstved

og

Torsdag d. 20. januar, Grønnegade 14, 4000 Roskilde.