Top menu

Så ruller PlusHjulet igen

Dato: 19/04-2021
2129

Der er fede præmier på højkant i din PlusKort-app i den kommende tid.

Hent PlusKort appen, log ind og spil med om de fedeste præmier fra Zalando, Small Danish Hotels, Tivoli, DanHostel, Apollo Rejser og mange flere.

Spil med én gang om dagen og se, om du har vundet med det samme. Du kan også svare på quiz spørgsmålene og samle lodder til ugepræmierne samt hovedpræmien, som er et gavekort på 5.000 kr. til en valgfri PlusKort partner.

Held og lykke!

Hent appen i App Store eller Google Play.

Info om spillet:

PlusHjulet er et spil (et lykkehjul), som er integreret i PlusKort appen.

Alle medlemmer som henter PlusKort app’en og logger ind, kan spille med fra onsdag d. 28. april t.o.m. søndag d. 16. maj 2021.

Igen i år er der mange lækre præmier på højkant fra bl.a. CEWE, Mofibo, FolkeFerie.dk, Apollo Rejser, Tivoli, Euromaster, Jesperhus, Primo Tours, Tivoli Friheden og Zalando. Hovedpræmien er et gavekort på 5.000 kr. til en valgfri PlusKort partner.

Sådan spiller medlemmerne:

  • Man klikker på spil-ikonet oppe i højre hjørne i app’en for at spille. Ikonet er først synligt i app’en onsdag d. 28. april 2021.
  • Man skal være logget ind i appen for at deltage
  • Man kan dreje hjulet én gang om dagen. Her har man enten mulighed for at vinde en præmie med det samme (instant win) eller lodder (som gemmes til lodtrækning om ugepræmierne og hovedpræmien)
  • Når man har drejet hjulet, kan man samle endnu flere lodder til ugepræmierne og hovedpræmien ved at svare på spørgsmålene om PlusKort og vores partnere 
  • Hver mandag bliver de trukket vindere af ugepræmierne (3. maj, 10. maj og 17. maj). Alle deltagere får efterfølgende en mail med info om, at vinderne er trukket. Vinderne får også direkte besked
  • Vinderen af hovedpræmien trækkes mandag d. 17. maj
  • Spillet er lavet til Android og iOS