Top menu

Ny kompetenceudviklingsfond for VVS-branchen

Dato: 11/01-2021
1930

Nu kan virksomheder og medarbejdere få økonomisk tilskud til medarbejderes efteruddannelse fra VVS-kompetenceudviklingsfonden.

Hvis du er VVS'er, så er der gode nyheder til din efteruddannelse. Ved OK 2020 aftalte parterne, at oprette en vvs-kompetenceudviklingsfond med det formål, at styrke mulighederne for udvikling af medarbejdernes kompetencer og styrke virksomhedernes udviklingsmuligheder samt at styrke medarbejderens beskæftigelsesmuligheder.

Fonden åbnede for ansøgninger den 1. januar 2021. Medarbejdere og virksomheder kan således søge om tilskud til medarbejderes deltagelse i forberedende voksenuddannelse (FVU), i brancherelevante AMU-kurser, akademimoduler samt private kurser.

Du kan finde oplysninger om tilskudsmuligheder evu.dk/vvs-kompetencefond, hvor der også er link til de posivlister, som viser de kurser og akademimoduler, der kan søges tilskud til.

Hvem er omfattet af fonden

Medarbejdere, der er omfattet af VVS-overenskomsten mellem Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Virksomheder, der er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og virksomheder med en tiltrædelsesaftale med Blik- og Rørarbejderforbundet, kan få tilskud til efteruddannelse af medarbejdere, der er omfattet af overenskomsten mellem Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Arbejdsgiverne.