Top menu

Nu kan du få udbetalt dine indefrosne feriepenge

Dato: 29/09-2020
Tags: Løn, Politik
1789

Nu kan du søge om at få udbetalt dine indefrosne feriepenge. Se her, hvordan du får dine penge udbetalt.

Nu lander de omdiskuterede indefrosne feriepenge endelig. Du kan søge om at få udbetalt tre af dine op til fem uger. Hvis du vil have dem udbetalt, så skal du gå ind på denne side - men vær opmærksom på, at der kan være kø, da der er mange, der logger ind lige nu.

- Det er frivilligt, om man som lønmodtager vil have feriepengene udbetalt, men jeg er overbevist om, at mange danskere vil hæve dem og bruge flere penge – gerne i danske virksomheder – til gavn for hele økonomien og dermed også arbejdsmarkedet. Hvornår de sidste to ugers feriepenge skal udbetales er endnu ikke aftalt, men det skal partierne bag aftalen vende senere på efteråret, fortæller beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard om udbetalingen.

Det er altså vigtigt at bide mærke i, at det stadig er en mulighed at lade dem stå, hvorefter de vil blive udbetalt sammen med din pension - med dertilhørende afkast oven i. De udbetalte feriepenge bliver heller ikke modregnet i forsørgelsesydelser og kommer ikke til at påvirke retten til at være berettiget til en offentlig ydelse. 

Der kan gå op til syv dage fra du ansøger, til pengene er på din nemkonto.

 

Foto: Josh Appel