Top menu

SÅ lykkedes Årsmødet 2020

Dato: 25/09-2020
1786

Kasper Jørgensen fra Sjælland-Bornholm er valgt til ny formand, da der i aftes blev holdt virtuelt Årsmøde i Blik & Rør Ungdom.

Her til aften har der været virtuelt årsmøde i Blik & Rør Ungdom. Det skulle egentlig have været et weekendprojekt i Svendborg, men pga. de nye coronarestriktioner måtte der tænkes ud af boksen for at få gennemført årsmødet. Derfor ”mødtes” 47 medlemmer her til aften i hver deres kreds, hvor der var sat en skypeforbindelse op til de andre kredse. Hermed blev årsmødet 2020 en realitet – om end på lidt andre vilkår.

Afgående formand Casper Steppat fra København har givet tøjlerne videre til Kasper Jørgensen fra Sjælland-Bornholm, der dermed er ny konstitueret formand.

- Jeg er helt vildt spændt på det arbejde, der ligger forud. Det er jo noget, vi har arbejdet på i et stykke tid, og nu skal jeg tage den videre. Man kan forvente, at jeg tager fat om flere aktive unge, det er i hvert fald hovedprojektet, og så at have fokus på at sætte landsudvalget i scene, fortæller Kasper Jørgensen om, hvad man kan forvente med ham som formand.

Der er derudover valgt et nyt landsudvalg, som får til opgave bl.a. at arbejde for at få flere aktive unge.

Det nye landsudvalg ser således ud:

Sydjylland-Fyn:

Magnus Berga Rasmussen

David Arkild Olesen

Daniel Troels Arildslund

 

Sjælland-Bornholm:

Kasper Gregeesen-Jørgensen

Andreas Bergsø

Frederik Nobel Hadberd

Patrik Bro-Larsen

 

København:

Sebastian Techow Lynge

Sigurd Ammitzbøll

Salar Khafaji

 

Nord-Midtjylland:

Stefan Degner

Torben Røgilds

Erik Schmidt

 

Fra Blik & Rør skal der desuden lyde et kæmpe tak til afgående formand Casper Steppat.

Herunder kan desuden ses et par billeder fra Sydjylland-Fyn.