Top menu

Så er det til til regionsmesterskaberne i Skills

Dato: 14/09-2020
1774

Regionsmesterskaberne i Skills løber af stablen i efteråret. Hvis du vil med til DM, så skal du først stille op her.

Hvis du endnu ikke har hørt om DM i Skills, så er det et årligt mesterskab for alle unge fra erhvervsuddannelser. Her kåres derfor VVS-branchens dygtigste og mest talentfulde VVS-energispecialister. For at man kan komme med til DM, så skal man dog først melde sig til og deltage i de regionale mesterskaber. De fire regioner er Nord- og Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og øerne og Storkøbenhavn. 
 
De fire vindere fra hver deres region kvalificerer sig dermed til DM. Hvis du er lærling, og du gerne vil deltage i regionsmesterskaberne i Skills, så skal du kontakte din skole for at høre nærmere. I 2021 finder DM i Skills sted i Fredericia den 4-6. februar i Messe C. Der er gratis adgang. Åbningsceremonien er kl. 09.00 den 4. februar. De nye datoer for Euroskills er desuden 06-10. januar 2021, og det finder sted i byen Graz i Østrig.
 
Op mod 60.000 besøgende
DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent, hvor deltagere fra næsten 40 forskellige erhvervsuddannelser kæmper om at blive de bedste inden for deres fag. Hvert år tiltrækker mesterskaberne op mod 60.000 besøgende i form af elever fra folkeskolens afgangsklasser, forældre og andre interesserede. Du kan læses mere på evu.dk og skillsdanmark.dk.
 
Foto: Søren Schnoor