Top menu

Nyt fagblad på gaden

Dato: 26/06-2020
1718

I årets fjerde udgave af fagbladet ser vi blandt andet på, hvordan corona har påvirket medlemmernes arbejdsliv, vi tager temperaturen på beskæftigelsen og så kigger vi nærmere på seniorpensionen.

På forsiden har vi et billede af Martin Kjærulff Jakobsen, som er voksenlærling hos Egtved Smedje. I dette nummer af fagbladet fortæller han om, hvordan han har udnyttet sin hjemsendelse i forbindelse med corona-krisen til at få mere kvalitetstid sammen med sin søn, og som han selv sige - "blive en bedre far".

Desværre er det ikke alle, der har haft en lige så positiv oplevelse af corona-udbruddet i Danmark. I den spørgeundersøgelse Fagbladet gennemførte i maj og juni blandt forbundets medlemmer har 7 ud af 10 medlemmer følt sig utrygge på grund af corona-situtionen. Mange har også været frustrerede over dårlige eller manglende værnemidler, der skulle beskytte dem mod smitte. På de første sider i bladet kan du læse resultatet af hele undersøgelsen.

Vi ser nærmere på arbejdsløsheden - som heldigvis stadig ser rimelig kontrolleret ud.

Men for at det hele ikke skal handle om corona, har vi også kigget nærmere på seniorpensionen, taget hul på resultaterne fra lokalforhandlingerne og ikke mindst lavet en guide til dig om, hvordan du passer på dig selv i solen.

Bladet lander i din postkasse i næste uge. Vi håber, at I vil nyde læsningen.

Kan du ikke vente, kan du allerede se den digitale udgave her.

Har du ris, ros eller gode idéer til andre historier, er vi altid meget modtagelige for dine input.

Skriv eller ring til journalist Helle S. Saugstrup på 51 53 08 51 eller hss@blikroer.dk

Rigtig god læselyst!