Top menu

Facebook-Live: Stil spørgsmål til OK2020

Dato: 03/04-2020
1665

Lørdag den 4. april kl. 11.00 står Blik og Rørs daglige ledelse til rådighed for at svare på medlemmernes spørgsmål om de nye overenskomster.

Følg med på Blik og Rørs facebookside, når vi lørdag den 4. april kl. 11.00 for første gang afholder virtuelt informationsmøde om overenskomstforhandlingerne.

På baggrund Corona-situationen og de mange aflyste medlemsmøder inviterer Blik- og Rørarbejderforbundet alle medlemmer til et online, live informationsmøde om OK2020.

Forbundsformand Henrik W. Petersen vil sammen med resten af den daglige ledelse gennemgå hovedpunkterne i den nye VVS-aftale og svare på de spørgsmål, der kommer fra medlemmerne i løbet af udsendelsen.

Efterfølgende vil Kim Fusager gennemgå de nye tiltag i Skorstensfejeroverenskomsten, hvor der naturligvis også vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Så gå ind og tilmeld dig eventet på facebook, så får du automatisk en besked om hvornår, du skal ha’ kaffen klar og tænde for din facebookskærm, hvis du vil have svar på dine spørgsmål til de nye aftaler.