Top menu

Velkommen til Mit Blik og Rør – din personlige postkasse på blikroer.dk

Dato: 04/02-2020
1610

Blik- og Rørarbejderforbundet styrker den digitale medlemskommunikation. Derfor får alle medlemmer deres egen personlige postkasse, som nemt og sikkert kan tilgås fra pc, tablet og mobil.

Den digitale udvikling går stærkt, og det stiller også krav til, hvordan Blik- og Rørarbejderforbundet kommunikerer nemt, sikkert og trygt med medlemmerne. Samtidig stiller persondataforordningen også skærpede krav til, hvordan dokumenter og personfølsomme oplysninger skal håndteres. Derfor har Blik- og Rørarbejderforbundet etableret ”Mit Blik og Rør” til at sikre kommunikationen til og fra medlemmerne.

Mit Blik og Rør fungerer som en slags e-Boks, hvor medlemmerne modtager post fra Blik- og Rørarbejderforbundet. Det kan fx være personlige breve, men også indkaldelse til generalforsamling, invitationer til arrangementer og andre faglige aktiviteter.

Men Mit Blik og Rør er mere end en postkasse. Her kan medlemmerne også udveksle dokumenter som fx lønsedler, ansættelsesbeviser og andet, som indeholder personfølsomme oplysninger på en sikker måde.

Derudover kan man som medlem se de kontaktoplysninger, som Blik- og Rørarbejderforbundet ligger inde med. Man kan også se, hvilken overenskomst, der gælder på ens arbejdsplads, og endelig har medlemmerne adgang til nogle unikke medlemsfunktioner i Mit Blik og Rør.

De unikke medlemsfunktioner er:

  • VVS-Lovportalen, som er en digital udgave af overenskomster og prislister på VVS-området.
  • EVU-butikken, hvor medlemmerne har gratis adgang til fagbøger og undervisnings- og informationsmateriale i VVS-branchen.
  • Opmålerprogram, hvor medlemmer på akkord selv kan måle sit arbejde op. 

Det er planen, at Mit Blik og Rør løbende udvikles med flere funktioner og services, som styrker kommunikationen endnu mere, og samtidig opfylder medlemmernes krav til et nutidigt fagligt fællesskab.

FÅ ADGANG TIL MIT BLIK OG RØR HER...