Top menu

LO Plus skifter navn til PlusKort

Dato: 15/10-2019
1556

I forlængelse af fusionen mellem LO og FTF har LO Plus arbejdet på at finde et nyt og passende navn. Valget er faldet på PlusKort.

Siden 2005 har LO Plus givet 750.000 LO-fagforeningsmedlemmer kontante fordele og rabatter. Men den 15. oktober 20190 skifter LO Plus navn til PlusKort. 

LO Plus driver forbundenes medlemskort som både er gratis for medlemmerne, og forbundene, og som automatisk giver rabat mere end tusinde steder i hele landet. Ved brug af kortet til indkøb kan en familie typisk spare 4.000 kr. årligt. 

PlusKort kan både stå alene, men også fungere godt i fællesskabet med forbundenes navne. PlusKort er det ekstra Plus, og den ekstra kontante fordel, som forbundene kan give til sine medlemmer. På denne måde kan forbundene tiltrække flere nye medlemmer og lettere fastholde de eksisterende medlemmer. 

Kun for medlemmer
Det skyldes, at PlusKort kun gælder for forbundsmedlemmer under FH, forudsat at forbundet har tilsluttet sig ordningen, hvilket 13 fagforbund allerede har gjort, og flere er på vej. 

De mange nye forbund under FH har også mulighed at få adgang til PlusKort. Og det nye navn giver gode muligheder for, at alle forbund under FH kan passe ind under navnet, PlusKort. 

Eksisterende LO Plus Kort erstattes ikke med nye – de gamle kort vil derfor stadig give adgang til de mange fordele og rabatter.

Eksisterende LO Plus Kort erstattes ikke med nye – de gamle kort vil derfor stadig give adgang til de mange fordele og rabatter. 

Har du app’en med dit mobile medlemskort, så får du automatisk det nye PlusKort, så snart du gennemfører den nye opdatering af app’en. Du behøver ikke at logge ud af app’en. 

Læs mere om PlusKort på pluskort.dk.