Søgefelt

Torsdag 27/06 2019

Medlemsfordel: Ny feriebolig på solkysten

Blik og Rør kan nu også tilbyde en ferielejlighed i Malaga på Spaniens solkyst. Her kan du dase i en af de tre pools eller dyppe tæerne i havet, der kun er 200 meter væk.

200 meter fra solkystens hvide strand ligger Blik & Rørs nye ferielejlighed. Lejligheden ligger i et nyt byggeri fra 2015, og de 64 m2 fordeler sig på 3 værelser: 2 soveværelser, stue, køkken og badeværelse og en balkon på 8 m2. Med til lejligheden er der mellem 15. juni og 15. september adgang til tre pools, hvoraf den ene er en børnepool i et lukket område.

Man skal generelt ikke bevæge sig langt for at kunne opleve en masse fra lejligheden. Lejligheden ligger kun 100 meter fra restauranter, caféer og butikker og kun små tyve minutter fra lufthavnen i taxa. Der er 2 kilometer til marinaen i Benalmádena, hvor er der endnu flere restauranter og caféer for enhver smag. Der er 1 kilometer til nærmeste golfbane, 3 kilometer til et tivoliland, 10 kilometer til et badeland, og sætter du dig i en taxa, er du kun 25 kilometer fra flere små andalusiske bjerglandsbyer med autentisk stemning.

Klimaet er meget behageligt og varmt. Fra tidligt forår til sent efterår er der næsten garanti for sol og varme. Og i de koldeste måneder, som er december, januar og februar, er det ikke ualmindeligt med sol dagen lang og dagtemperaturer over 20 grader.

Lejligheden i Malaga kan bookes HER...
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt