Top menu

Følg med og deltag i debatten frem mod OK 2020

1448

Overenskomstforhandlingerne skal bygge på medlemskrav og solidaritet. Derfor inviterer Blik- og Rørarbejderforbundet til medlemsmøder og debat på Facebook, hvor der varmes op til OK 2020.

En stor knast er ryddet af vejen forud for overenskomstforhandlingerne på VVS-området i 2020. For med aftalen om supplerende akkordsystem mellem Tekniq, Dansk Metal og Blik- og Rørarbejderforbundet, er der igen åbnet op for, at overenskomstparterne på VVS-området forhandler deres egen overenskomst på plads.

Frem mod OK 2020 går Blik- og Rørarbejderforbundet nye veje i ønsket om at involvere medlemmerne mere frem mod overenskomstforhandlingerne. Allerede nu er der planlagt en møderække rundt i landet i slutningen af april 2019, hvor medlemmerne kan drøfte krav, ønsker og stille spørgsmål til overenskomster og prislister med repræsentanter for det fælles forhandlingsudvalg mellem Dansk Metal og Blik- og Rørarbejderforbundet.

Samtidig etablerer Blik- og Rørarbejderforbundet en gruppe på Facebook, hvor medlemmerne også får mulighed for at være med i processen hele vejen frem til overenskomstforhandlingerne er i gang.

- Overenskomster og prislister er afgørende for et fair og velfungerende arbejdsmarked. Derfor er det også vigtigt med god dialog og involvering af alle vores kolleger i VVS- og skorstensfejerbranchen. Vi kommer gerne rundt til møder i hele landet, ligesom Facebook også er et velegnet dialogredskab mellem medlemmerne og de forhandlere, de har valgt til at varetage deres interesser, siger Henrik W. Petersen.

Her holdes møderne om OK 2020
Der varmes op til OK 2020 med tre dialogmøder rundt i landet, hvor repræsentanter fra det fælles forhandlingsudvalg mellem Dansk Metal og Blik- og Rørarbejderforbundet deltager. Tid og sted for møderne er:

  • Sjælland-København: 25. april kl. 16-19
  • Sydjylland-Fyn: 29. april kl. 17-20
  • Nord-Midtjylland: 30. april kl. 17-20

Nærmere om oplysninger om tid og sted følger snarest muligt…

OK 2020 på Facebook
Kom med forslag eller stil spørgsmål til overenskomster og prislister i gruppen OK 2020 VVS- og skorstensfejerbranchen på Facebook. Find gruppen på Facebook her...