Søgefelt

Onsdag 28/02 2018

Medlemsfordel: Kom til LO Plus Bio-event for kun 59 kr.

Kom med når Blik- og Rørarbejderforbundet og LO Plus holder årets første bio-event fredag den 9. marts 2018 kl. 19:00 i biografer over hele landet.

Se den biografisk fortælling "Så længe jeg lever” om den ikoniske danske musiker John Mogensen. Filmen kan ses i alle 17 Nordisk Film Biografer landet over, og billetterne koster kun 59 kr. pr styk. Du får desuden en gratis popcorn, når du viser dit digitale medlemskort i LO Plus app'en.

Oversigten over biografer og billetbestilling findes her...

Billetsalget lukker den 5. marts kl. 23.59, eller hvis der er udsolgt. Der kan maks. købes 2 billetter pr. medlem. 

Om filmen: Filmen
'Så længe jeg lever ' er en biografisk fortælling om den danske musiker John Mogensen, der blev national folkeeje i 1970'erne. 

Historien følger Mogensen fra hans barndom over det første gennembrud med kvartetten Four Jacks til den hårde rejse mod toppen af de danske hitlister som soloartist. På sidelinjen står hustruen Ruth, og deres tumultariske ægteskab er sangerens eneste holdepunkt i en musiktilværelse, der domineres af lidenskab, angst og alkohol.

Instruktør og manuskriptforfatter Ole Bornedal går i sit portræt helt tæt på den lidende kunstner, der kæmper en indvendig og opslidende kamp mod sine egne dæmoner - hans perfektionistiske krav og søgen efter det fuldkommende. 

'Så længe jeg lever' er dog også en humoristisk skildring af Danmark i 70'ere, hvor flere af datidens store personligheder som Otto Brandenburg, Johnny Reimer og politikeren Erhard Jakobsen portrætteres. 
 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt