Søgefelt

Fredag 01/12 2017

HOLD FERIE MED BLIK OG RØR I 2018

Hvis du ønsker at benytte dig af Blik- og Rørarbejderforbundets ferieboliger i 2018, er det nu, du skal planlægge næste års ferie.

Storbyferie i Berlin eller London eller strandferie i smukke Danmark. Mulighederne er mange, og der er altid rift om at leje forbundets boliger i de mest populære ferieperioder.

OM LODTRÆKNING AF FERIEBOLIGER

For at deltage i lodtrækning om ferieboliger, skal man i perioden fra den 1. december 2017 og frem til den 8. januar 2018, indsende sine ønsker via formularen på blikroer.dk/ferie...
 
Hvert medlem har mulighed for at angive tre prioriterede ønsker til feriebolig eller -uger i ferieåret fra den 1. maj 2018 til 30. april 2019.
 
Ansøg-om-lån---klik-her---midtjysk-el-center-Ikast
 
Ved ansøgningsfristens udløb trækkes der lod om de uger, hvor flere ønsker den pågældende feriebolig.
 
Efter lodtrækningen modtager alle ansøgere besked om, hvorvidt de har fået deres ønsker opfyldt eller ej.
 
Efter at ferieboligerne er blevet fordelt, vil alle ledige uger fremgå af forbundets hjemmeside. De kan bookes direkte på hjemmesiden efter princippet ”først til mølle”.
 
På blikroer.dk/ferie findes yderligere information om proceduren for booking, priser og øvrige informationer om forbundets ferieboliger.
 
For at få adgang til booking skal medlemsnummer benyttes. Det står på medlemskortet.
 
Har du mistet dit medlemskort, kan du få oplyst medlemsnummeret ved at kontakte din kreds for hjælp. Se kontaktoplysninger her...
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt