Søgefelt

Onsdag 27/09 2017

Tag på tur med Blik & Rør og LO Plus i efterårsferien

Dit medlemskort til Blik- og Rørarbejderforbundet er også et LO Plus-kort, som giver dig masser af fordele og rabatter. Blandt andet på to særlige events i efterårsferien – Og der er noget for enhver smag!

Tag i biografen fredag den 13., og se thrilleren ’Snemanden’.
Thrilleren 'Snemanden' er baseret på bogen af samme navn skrevet af Jo Nesbø. I filmen følger vi kriminalbetjenten Harry Hole, som efterforsker en kvindes forsvinden, efter hendes halstørklæde findes bundet om en blodig snemand. Holes efterforskning udvikler sig dog til en jagt på en seriemorder, der kun slår ihjel på de hvide vinterdage. 

Dato: Fredag den 13. oktober 2017  Pris: 59 kr. pr. medlem + én ledsager 95 kr. for gæster derudover (Du kan maks. invitere fem gæster ud over. Det vil sige syv i alt.) 

Sted og tilmelding: Filmen vises i 17 Nordisk Film-biografer over hele landet, og du tilmelder dig via LO Plus’ hjemmeside her...  

Få masser af gys til Hallohviin i BonBon-Land den 14. oktober
I den skøre og sjove forlystelsespark kan du i år opleve intet mindre end fire unikke Hallohviin-labyrinter og et værksted for de mindste. Med andre ord: Der er noget for hele familien. Skyd efterårsferien godt i gang med masser af stemning, gys og grin. Når entréen er betalt, er der fri adgang til alle kørende forlystelser.  

Dato: Lørdag den 14. oktober 2017. 

Pris: Du kan vælge mellem to billettyper: Online-billet: 99 kroner. Kan købes til og med 14. oktober 2017.  Eller: Online-billet + 50 kroners værdibevis: 149 kroner. Prisen er inklusiv en rabatkupon på 20 procent til souvenirshoppen. Kan købes til og med 11. oktober 2017. 

Mere info og billetter: Hent din rabatkode, og køb billetter her... 

Den særlige LO Plus-rabat gælder kun til lørdag den 14. oktober 2017. Du skal vise dit medlemskort ved indgangen til BonBon-Land sammen med dine billetter.

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt