Top menu

Som PensionDanmark-medlem får du fortrinsret til nye lejeboliger

Dato: 14/09-2023
3006

Vidste du, at du som medlem af PensionDanmark har fortrinsret til at leje boliger i nybyggeri, som PensionDanmark ejer?

Når det kommer til førstegangsudlejning af nybyggeri, er det udelukkende PensionDanmark-medlemmer, der vil få mulighed for at leje boligen i første fase. Der vil være en e-mailservice, hvor man kan tilmelde sig en interesseliste, og her få besked om, hvornår udlejningen vil foregå, og hvordan den bliver tilrettelagt.

Udlejningen vil ske efter først til mølle-princippet.

Det er først, hvis lejlighederne ikke bliver udlejet til medlemmer i denne første fase, at der bliver åbnet op for, at andre kan få muligheden.

Lige nu er der et byggeri i Teglgården i Århus, hvor der er fortrinsret på de 2-4 værelseslejligheder. Fortrinsretten kører til og med d. 24. september. Se mere her: Find bolig - Trælasten Aarhus (traelastenaarhus.dk) 

PensionDanmark oplyser, at der er flere boliger på vej i 2024.

Boliger der har været udlejet

For boliger, der er ejet eller delvist ejet af PensionDanmark, og allerede har været udlejet, har medlemmer af PensionDanmark også mulighed for at leje en lejlighed. Udlejningen sker enten via www.findbolig.nu, eller hos den aktuelle ejendomsmægler, men her har PensionDanmark-medlemmer ikke nødvendigvis fortrinsret.

PensionDanmarks boliger til udlejning:

Du kan læse meget mere hos PensionDanmark. Det er også her, du finder kontaktoplysninger, hvis der er noget, du er i tvivl om.