Top menu

OK2020: Nu mødes forhandlerne igen

Dato: 27/02-2020
1619

Den nye overenskomst på VVS-området lader vente på sig. Men i morgen mødes alle Blik og Rørs forhandlingsudvalg med TEKNIQ Arbejdsgiverne til det, der kan blive den sidste afgørende runde.

I går faldt skorstensfejernes nye overenskomstaftale på plads, og i morgen kan det blive VVS’ernes tur. I hvert fald mødes forhandlingsudvalget for VVS-overenskomsterne igen fredag den 28. februar for at fortsætte forhandlingerne om en ny aftale med TEKNIQ Arbejdsgiverne.

- Vi gør klar til at forhandle, indtil vi når frem til en god aftale. Men jeg kan ikke sige, om vi når dertil i morgen, på lørdag eller først i næste uge. Der er ingen tvivl om, at det spidser til. På søndag går vi ind i marts, hvor vores nuværende aftale reelt set udløber, så vi har lidt travlt, siger Henrik W. Petersen.

Til forskel fra sidste weekend, hvor det kun var hovedforhandlerne der mødtes med arbejdsgiverne i Glostrup, er det den kommende weekend alle udvalgene på samlet 17 personer fra Blik og Rør og fem fra Dansk Metal, der er indkaldt kl. 12.00 fredag middag.

Læs med her og på de sociale medier, hvor vi følger forhandlingerne tæt.