Top menu

Medlemsfremgang i Blik og Rør

Dato: 01/07-2020
Tags: Diverse
1722

Blik og Rør kan fejre medlemsfremgang. Siden nytår har 177 svende meldt sig ind i fællesskabet og er blevet en del af Blik og Rør. Det er en fremgang på næsten 2,5 % i ordinære medlemmer.

Det vækker glæde hos forbundets ene næstformand. 

– ­­­­Det glæder mig meget, at vores organiseringsindsats har båret frugt, og at endnu flere vil være en del af fællesskabet. Allerede halvt inde i 2020 kan vi kigge tilbage på et begivenhedsrigt år. Vi har fået forhandlet en ny overenskomst på plads med en historisk høj stemmeprocent og med bred opbakning fra medlemmerne. Og så har coronakrisen desværre haft store konsekvenser for lønmodtagerne. Der er nok mange, der for alvor har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, siger Niels Braaby, næstformand i Blik- og Rørarbejderforbundet.

Medlemmer spiller en vigtig rolle i den grønne omstilling

–  Vores branche er i rivende udvikling i disse år, og medlemmerne i Blik og Rør spiller en vigtig rolle i blandt andet den grønne omstilling. Derfor har vi brug for alle hænder, der kan være med til at sikre en grønnere og mere energieffektiv bygningsmasse. Vi byder derfor alle de nye medlemmer velkommen i fællesskabet med åbne arme, siger Niels Braaby, næstformand i Blik- og Rørarbejderforbundet.