Top menu

Ny direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne

Dato: 31/03-2020
Tags: Diverse
1658

Tekniq Arbejdsgivernes nuværende adm. direktør, Niels Jørgen Hansen, går på pension den 1. maj. Han afløses af Troels Blicher Danielsen.

Erfaring, drivkraft og stor erfaring fra den politiske verden er nogle af kodeordene for manden, der overtager stillingen, når den nuværende direktør, Niels Jørgen Hansen, går på pension.

Den nye direktør, Troels Blicher Danielsen, er 43 år og har en lang karriere bag sig som embedsmand i Erhvervsministeriet og Beskæftigelsesministeriet. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, hvor han har haft ansvar for pensionsområdet, analyseafdelingen og det internationale område.

”Jeg ser frem til at bruge mit netværk, internationale udsyn og erfaring med digitalisering i en af landet største og stærkeste arbejdsgiverorganisationer for brancher, der har en helt central placering i den grønne omstilling af samfundet, digitaliseringen af Danmark og en lang række tekniske områder, som har betydning for mange danskeres hverdag,” siger Troels Blicher Danielsen.

Han har erfaring med trepartsforhandlinger, ligesom han tidligere har ledet sekretariaterne for både Disruptionrådet og Seniortænketanken under Beskæftigelsesministeriet. I disse uger bruger Troels al sin tid på at koordinere ministeriets indsats i COVID19-krisen.

Formanden for TEKNIQ Arbejdsgiverne, Henrik Fugmann, er meget glad for og tilfreds med valget af den nye adm. direktør.

”Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har indstillet til ansættelsen. Vores organisation var for blot et år siden igennem en fusion af TEKNIQ og Arbejdsgiverne. Derfor har det været vigtigt, at vores nye direktør både skulle have stærke kompetencer som leder og forhandler og samtidig skulle være udstyret med et stort netværk. Det har Troels Blicher Danielsen,” siger Henrik Fugmann.