Top menu

“Blik & Rør” formand træder af!

Dato: 26/09-2018
Tags: Diverse
1344

Max Meyer, som er formand for fagforeningen “Blik & Rør” stopper efter mange gode år på posten.

Af Julie Amlund Henriksen, erhvervsskolepraktikant.

“Jeg har altid været typen, der ikke kunne holde min kæft”

Max Meyer på 66 år siger tak for nu til sit kommende gamle job hos fagforeningen “Blik & Rør”. Max begyndte ligesom mange andre sin karriere som blikkenslager, hvor han startede som svend og senere endte som tillidsmand. Men at være tillidsmand var aldrig planen for Max.

Han ville hellere ud i verdenen og hjælpe unge, der havde det svært, men det blev det desværre ikke til. Max endte som tillidsmand på sin daværende arbejdsplads, og til møderne var han aldrig den, der bare sad stille og lyttede. Max var åben og var aldrig bange for at sige sin mening.

Han mener, at det mest unikke ved ham selv er, at han ikke kan lyve, så hvis man vil have en ærlig mening, så skal man gå til ham. Han endte så inde hos “Blik & Rør”, da den tidligere formand blev alvorligt syg, og han blev derfor bedt om at hjælpe. Senere blev Max så valgt som formand og har nu været det i lidt over 10 år. 

“Lære at være pensionist”
“Tiden skal bruges på at være sammen med min kone, mine to børn og mine tre dejlige børnebørn og så at lære at være pensionist.” fortæller Max Meyer med et lille grin. Samtidigt er det dog også vigtigt, at han ikke kommer til at sidde derhjemme og mugge, for som han selv siger:

“Nogen gange føler jeg mig jo som en på 16.” Max han vil ud og lave noget.

B.la. vil han arbejde videre med hans lille hjertebarn, som er en organisation, han er medlem af.   

Det lille hjertebarn
Max er jøde og en stolt en! Hans hobby er at tage ud på folkeskoler og gymnasier for at fortælle om Israel og mellemøsten. Organisationen er noget, der betyder meget for ham, fordi han godt kan lide politik og interesserer sig for, hvad der sker ud i verdenen, dog er det vigtigt for Max, at organisationen er fredelig.

“Vi kunne aldrig finde på at gå ud og udstille andre,” siger Max. “Organisationen er en fredsorganisation, og vores opgave er at informere,” tilføjer han til slut.