Søgefelt

Fredag 31/08 2018

Tekniq og Arbejdsgiverne i fusionsplaner

Bestyrelserne i Arbejdsgiverne og Tekniq har givet grønt lys til, at de to organisationer undersøger mulighederne for at fusionere.

Hovedparten af landets VVS'ere er ansatte hos arbejdsgivere, som enten er medlem hos Tekniq eller Arbejdsgiverne. De to organisatonner har indledt en proces, der kan føre til en fusion mellem de to branche- og arbejdsgiverorganisationer. Tilsammen repræsenterer de to organisationer 4.700 virksomheder med omkring 52.600 medarbejdere. Formålet med fusionen er at øge organisationernes politiske indflydelse og at styrke medlemsservicen.  

Fælles for de to organisationers virksomheder er, at de udvikler og udfører tekniske løsninger. Det vil sige installationer i bygninger og fremstilling af tekniske produkter, der bruges i byggeriet og industrien. Desuden er der oftest tale om ordreproduktion og skræddersyede løsninger. 

Det er de to organisationers øverste myndigheder, der skal træffe den endelige beslutning om en fusion. Hos Arbejdsgiverne skal det foregå på generalforsamlingen og hos Tekniq ved en urafstemning.

Der er endnu ikke sat dato på, men begge organisationer håber på at have det endelige beslutningsoplæg klar inden nytår. 
 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt