Søgefelt

Fredag 22/12 2017

Julehilsen fra forbundsformanden

Igen nærmer julen sig med hastige skridt, og jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul.

Kære alle 2017 var et år med mange aktiviteter. Det gælder ikke mindst overenskomstforhandlingerne med Dansk Byggeri, Skorstensfejerlauget, Arbejdsgiverne og Tekniq, samt de mange udfordringer på politiske områder, som berører landets VVS’ere og skorstensfejere.

Jeg ved, at alle medlemmer hver eneste dag gør en flot indsats. Uden Jer ville hverdagen for mange danskere se helt anderledes ud.  Året er ved at rinde på hæld, og jeg tror, at vi alle, med stolthed kan se os selv i spejlet, og sige, at vi gjorde det bedste vi kunne. Jeg er personligt lykkelig og stolt over, at vi i Blik- og Rørarbejderforbundet også har det overskud der skal til for at hjælpe andre end vores kolleger over hele landet. 

Således har vi hjulpet danske familier, der er ramt af fattigdom, sygdom og ledighed. Vi har også hjulpet unge mænd til en VVS-uddannelse ude i Philippinerne, og sidst men ikke mindst støttet gadebørn, der tilbringer deres barndom på en jernbanestation i Indien.   

Det, at havde det ”ekstra” overskud, er efter min mening netop det, der gør mig ekstra stolt af at repræsentere VVS’ere og Skorstensfejere.   

Må mit eget juleønske være, at vi i de kommende juledage, men også til næste år, igen har overskuddet til at hjælpe mennesker i nød, hvor de end befinder sig. 

Jeg ønsker alle en god og fredelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. 

Må julens lys og varme gøre jeres hjem og hjerter glade. På gensyn i det nye år

Max Meyer
Forbundsformand

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt