Søgefelt

Fredag 07/07 2017

Max Meyer: God sommer

”Vi venter hele ugen på fredag, hele året på sommer og hele livet på lykken. Hold op med at vente og start med at leve”

Kære kollegaer
Efter kalenderen skulle det nu være sommer i Danmark, og jeg vil ønske både Jer der allerede er taget på ferie eller som snart på vej, en rigtig god sommerferie med masser af tid til at være sammen med de vigtigste personer i jeres liv.
 
Også til alle jer kollagerne, der bliver hjemme og passer ”biksen” skal der være et ønske om at I også må få en god sommer.
 
Må i alle finde tid til hygge og til god samvær og få ladet jeres batterierne op, til den sidste halvdel af 2017.
 
Jeg vil også sammen med mine kollegaer her i Forbundet, bruge sommeren til slappe lidt af, men også at planlægge og gerne finde løsninger, på nogle af de udfordringer vi står over for i de kommende år. 
 
Herunder ikke mindst: ”Sikring af vores prislister og værnebestemmelser, fremtidige overenskomstforhandlinger med Tekniq, bedre muligheder for efter- og videreuddannelse til jer alle, sikring af nye arbejdsområder til vores fejere og måske primært et ordentligt arbejdsmiljø der gør at både kroppen og psyken kan holde til alle de år, politikkerne mener vi skal være på arbejdsmarkedet”.
 
Jeg er overbevist om, at vi i Blik- og Rørarbejderforbundet har Danmarks bedste fagforening og a-kasse, og jeg er ligeledes overbevist om at, vi efter sommerferien fortsat vil gøre en forskel for vores medlemmer.
 
Gode kollager, glæder mig til at se jer alle efter sommeren, friske, med ny energi og nye ideer.
 
Må i alle få dage der vil bringe jer glæde og gode minder sammen med dem i elsker og holder af.
 
God sommer
Max Meyer, Forbundsformand
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt