Top menu

Blik- og Rørarbejderforbundet søger ledelseskonsulent

3076

Tænker du politisk, kan du kommunikere skarpt og kan du navigere i en politisk orienteret, faglig organisation?

Blik- og Rørarbejderforbundet har de sidste år været i en rivende udvikling med fokus på internt at styrke sekretariatet og medlemsudviklingen og eksternt at slå igennem med centrale politiske dagsordener for medlemmerne som f.eks. indeklima og asbest.

Denne udvikling vil vi fortsætte og udvider derfor sekretariatet med en ny stilling som ledelseskonsulent. Den nye ledelseskonsulent skal understøtte den politiske ledelse – herunder særligt forbundsformandens – politiske og kommunikative arbejde.

Vi lægger vægt på, at du kan begå dig i det inderste beslutningsrum og ikke er for fin til rugbrødsarbejde. Du skal kunne give politisk og strategisk rådgivning, skrive opslag og oplæg, men også lave overvågning og kopiere, hvis det er det der kræves.

Du indgår i sekretariatet på ca. 13 medarbejdere og 4 valgte. Heraf vil du især komme til at arbejde sammen med forbundsformanden og sekretariatschefen.

 Jobbet

Dine primære opgaver vil være:

 • Politisk rådgivning af den politiske ledelse.
 • Skrive oplæg, SoMe-opslag, debatindlæg og taler for den politiske ledelse.
 • I øvrigt bidrage til at få Blik- og Rørarbejderforbundet og medlemmernes faglighed og problemer på dagsordenen blandt andet gennem deltagelse i forbundets sociale mediearbejde, pressearbejde og kampagner.

Din profil

Den ideelle kandidat kan sætte flueben ved de fleste af disse kvalifikationer:

 • Du har en relevant uddannelse og den nødvendige politiske eller organisatoriske erfaring til at løfte opgaven som ledelseskonsulent.
 • Du har politisk tæft og er en skarp kommunikatør.
 • Du er interesseret i arbejdsmarkedet og fagforeningsverdenen.
 • Du har formentligt erfaring med flere af følgende: Kommunikation på web og sociale medier, pressearbejde, kampagner og politisk interessevaretagelse.

Personlige kvalifikationer

 • Du kan arbejde selvstændigt med opgaver fra idéfase til færdigt produkt.
 • Du trives på en uformel arbejdsplads, hvor tingene til tider kan gå meget stærkt.
 • Du ønsker at arbejde i en politisk ledet organisation med medlemmernes behov som vigtigste mål.
 • Du ønsker at være ledelsens nære rådgiver.

Vi tilbyder

En attraktiv arbejdsplads midt i København med engagerede medlemmer, gode kolleger og ansvar fra dag ét. Løn efter kvalifikationer, pension, kantineordning og seks ugers ferie. Det er en fuldtidsstilling uden øverste arbejdstid, hvor det forventes, at du tager ansvar for opgavernes løsning.

Ansættelsessted

Blik- og Rørarbejderforbundet, Nyropsgade 14, 1602 København V.

Tiltrædelse

Snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Kiki Jano Nielsen på tlf. 5156 1703 eller kjn@blikroer.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om jobbet.

Ansøgning

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Send din motiverede ansøgning og dit cv på mail til kjn@blikroer.dk senest den 3. december 2023.

Om Blik- og Rørarbejderforbundet

Blik- og Rørarbejderforbundet har over 10.000 medlemmer og er et af landets ældste fagforbund. Forbundet blev grundlagt helt tilbage i 1890.

Vores medlemmer er ansatte, der er beskæftiget inden for VVS-, blikkenslager- og skorstensfejerbranchen. Vi er en organisation med fokus på udvikling og optimal servicering af medlemmerne og de udfordringer de har i dagligdagen. Vi sætter pris på værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativ, som får et stort ansvar i det daglige arbejde.