Top menu

Årsmøde i Blik og Rør Ungdom

2789

Er du i lære eller nyudlært som VVS-energispecialist, VVS-installationstekniker, blikkenslager, ventilationstekniker eller skorstensfejer?

Så skal DU tilmelde dig årsmødet i Blik og Rør Ungdom. Her samles medlemmer – lærlinge og nyudlærte svende – fra hele landet for at sætte retningen for det faglige ungdomsarbejde i det næste års tid. Det er også her, at de delegerede på årsmødet vælger, hvem der skal stå i spidsen for Blik og Rør Ungdom i den næste periode.

Du skal tilmelde dig årsmødet, fordi det er en weekend med faglig stolthed, fællesskab, netværk og nye bekendtskaber. Der er blevet lavet et fedt program, der handler om arbejdslivet for dig og dine lærlingekammerater.

Vi skal bl.a. tale om ungdommens ønsker til næste års overenskomstforhandlinger (OK25), der også vedrører løn- og arbejdsvilkår for lærlinge. Og du kan blive klogere på arbejdsmiljø, asbest, lærlinges deltagelse i akkordarbejde og meget mere!

Følg med på Facebook-begivenheden for årsmødet, tryk "Deltager" og invitér dine kammerater. Husk, at du først er tilmeldt, når du har udfyldt tilmeldingsformularen, som du finder her på siden.

Vi glæder os til at se DIG på årsmødet til en weekend med kammerater og gode kollegaer fra hele landet!

 

____________________________________________________________

HVOR OG HVORNÅR?
15.-17. marts 2024
Danhostel Svendborg

TRANSPORT
Hvis du er medlem af Kreds København, Kreds Sjælland-Bornholm og Kreds Nord-Midtjylland, arrangeres der fælles bustransport fra kredsen til Svendborg om fredagen og hjem igen om søndagen. Nærmere info følger fra din kreds!

Hvis du er medlem af Kreds Sydjylland-Fyn, skal du selv komme til Svendborg, men kredsen dækker naturligvis dine transportudgifter, uanset om det er offentlig transport eller kørsel i bil (for nærmere info kontakt svenderepræsentant Carsten Duus på mobilnr. 51533156)

ER DET GRATIS?
Deltagelse er gratis for medlemmer af Blik og Rør Ungdom, og du får både overnatning og forplejning. MEN... Vi hader virkelig at bruge penge på folk, der har tilmeldt sig, men ikke møder op. Derfor: Hvis du er tilmeldt og ikke dukker op, vil du blive opkrævet et no-show fee, svarende til prisen for opholdet pr. person. Og hvis du melder afbud senere end en uge før årsmødet, vil du ligeledes blive opkrævet et gebyr, da vi desværre ikke kan nå at afbestille dit værelse uden beregning.

ADFÆRDSKODEKS OG SAMVÆRSPOLITIK
Det skal være en god oplevelse og trygt for ALLE at deltage i arrangementer i Blik og Rør Ungdom. Grænseoverskridende adfærd og manglende accept af samtykke tolereres under ingen omstændigheder!

Der er absolut nultolerance over for euforiserende stoffer. Alle former for besiddelse, indtagelse, køb eller salg af stoffer under årsmøde-weekenden vil medføre øjeblikkelig hjemsendelse for egen regning og risiko for politianmeldelse. Du vil desuden blive faktureret for din tilmelding, og du vil få karantæne fra deltagelse i aktiviteter i og med Blik og Rør Ungdom.

SPØRGSMÅL
Hvis du har spørgsmål vedr. årsmødet i Blik og Rør Ungdom, kan du rette henvendelse til ungdom@BlikRoer.dk

Du kan også altid kontakte Andreas Petersson, der er konsulent for ungdommen i Blik- og Rørarbejderforbundet, ved at ringe eller skrive på mobilnr. 25 36 00 95

____________________________________________________________

INDHOLD PÅ PROGRAMMET

Fredag:

 • Velkomst og aftensmad
 • Delegationsmøde i kredsene
 • Høvdingebold i Midtbyhallen

Lørdag:

 • Årsmøde
 • Hilsen fra Henrik W. Petersen, forbundsformand i Blik- og Rørarbejderforbundet
 • OK25: Ungdommens ønsker til nye overenskomster
 • Gæsteoplæg om ludomani v. Marcus Mossalski
   
 • Workshop-runder:
  - Arbejdsmiljø og asbest
  - Lærlinges deltagelse i akkordarbejde
  Ankersminde Festival
   
 • Festmiddag
 • Bowling med fri bar

Der er naturligvis også morgenmad og frokost om lørdagen samt morgenmad inden hjemrejse søndag.

____________________________________________________________

GÆSTEOPLÆG

Til årsmødet i Blik og Rør Ungdom skal vi have et inspirationsoplæg udefra. I den forbindelse kommer der en særlig gæst. Marcus Mossalski er tidligere ludoman og vil dele sin fortælling. Det er historien om fodboldfeber, der blev til ludomani – men også selvmordstanker.

"Hvis der ikke var et spil, der kørte, så følte jeg ikke, at jeg kunne trække vejret. Så gad jeg ikke at være i live. Jeg gik rundt med selvmordstanker", har han selv udtalt i et interview.

Nu dedikerer Marcus Mossalski en stor del af døgnets vågne timer på at kæmpe for, at færre unge (især mænd) skal havne i ludomani og spilafhængighed. Og han kæmper en politisk kamp for at indføre et forbud mod spilreklamer 🚫

 

Husk at følge Blik og Rør Ungdom på de sociale medier 👍🏼

Facebook-side: Blik og Rør Ungdom

Facebook-gruppe: Blik og Rør Ungdom

Instagram: @BlikRoer_Ungdom

 

Blik og Rør Ungdom er en faglig ungdomsorganisation, der repræsenterer lærlinge i Blik- og Rørarbejderforbundet. Som lærlingemedlem i Blik- og Rørarbejderforbundet er du automatisk medlem af Blik og Rør Ungdom.

Du har medlemsrettigheder i Blik og Rør Ungdom op til fire år, efter du har fået svendebrev og er blevet udlært. Det betyder, at du kan deltage i aktiviteter som årsmøde, Bootcamp, Ankersminde Festival, kursusweekend og meget mere!