Søgefelt

Sundhedsordning og forsikring

Lærlinge i VVS- eller skorstensfejerfaget har en sundhedsordning, som giver adgang til behandling hos en kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut eller en massør.

Sundhedsordningen giver medlemmerne adgang til behandling, hvis du har fysiske problemer på grund af arbejdet. På den måde kan sundhedsordningen være med til at forebygge, at mindre skavanker ender som alvorlige lidelser. Sundhedsordningen giver dig adgang til:

Telefonrådgivning

Adgang til tre typer telefonrådgivning: Psykologhjælp, misbrugsrådgivning og guide til sundhedsvæsenet

PensionDanmark Sundhedsordning er et supplement til tilbuddene i det offentlige sundhedsvæsen. Ordningen er udviklet i samarbejde med Falck Healthcare, som står for behandling, rådgivning og drift af sundhedscentre over hele landet.

Sådan bruger du sundhedsordningen

VVS-Lærlinge, som er i lære i et firma, som enten medlem i arbejdsgiverorganisationen Tekniq, har en tiltrædelsesoverenskomst med Blik og Rør eller som slet ikke er medlem af en arbejdsgiverorganisation, kan bestille tid til behandling på telefon 70100806 eller ved at gå ind på www.pensiondanmark.dk

VVS-lærlinge fra firmaer, der er medlem i arbejdsgiverorganisationen Arbejdsgiver (tidl. DS Håndværk og Industri), kan bestille tid til behandling på telefon 70332050 eller ved at gå ind på www.industrienspension.dk/sundhed

Skorstensfejerlærlinge fra firmaer, der er medlem i arbejdsgiverorganisationen Skorstensfejerlauget, kan bestille tid til behandling på telefon 70100806 eller ved at gå ind på www.pensiondanmark.dk

Lærlinge får også en forsikring

Udover en gratis sundhedsordning får lærlingene i VVS- og skorstensfejerbranchen også en forsikring. Dækningen er en skattefri udbetaling på 100.000 kr. ved henholdsvis førtidspension, kritisk sygdom og dødsfald.

For VVS-lærlinge med speciale som rustfast industrimontør er betingelserne en smule anderledes. De har også adgang til en årlig invalidesum på 60.000 kroner, ligesom den skattefri udbetaling ved dødsfald er på hele 300.000 kroner. Til gengæld har de rustfaste industrimontører ikke en sundhedsordning, som giver adgang til behandlinger hos enten kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut eller massør.

Læs mere om forsikringerne for lærlinge i din overenskomst...

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt