Rasmus Berg Larsen var kok og har arbejdet på blandt andet en Michelin-restaurant, men da Covid-19 pandemien sendte ham hjem, besluttede han sig for et sporskifte. Her faldt valget på at blive blikkenslager blandt andet på grund af håndværket og de bedre arbejdsvilkår end det, han kom fra.

Arbejdssko: Airtox, de kan noget med designet
App: Instagram
Frokost: Rigeligt
Kollega: Jeg har et fantastisk forhold til alle mine kollegaer
Livret: Champagnebraiseret helleflynder
Mødetid: Kl. 06.00
Mobil: Iphone 16 Pro
Træning: Fitness 4 daqe om ugen
Uddannelse: Kok og blikkenslager
Blå bog
Navn: Rasmus Berg Larsen
Alder: 39 år
Virksomhed: Poul Sejr Nielsen
Kend din kollega
I 'Kend din kollega' møder du et medlem, der på den eller anden måde har udmærket sig. Her kommer du tættere på, hvem vedkommende er. Vi har nemlig i alfabetisk rækkefølge spurgt ind til en række ting om medlemmet, der skal gøre dig klogere på, hvem han/hun er.