Top menu

Corona: Alle Blik og Rørs kontorer er lukket for personlig henvendelse

Dato: 17/03-2020
1642

For at begrænse risiko for smitte af corona-virus er alle Blik og Rørs kontorer lukket for personlig henvendelse. Der er stort pres på antallet af henvendelser fra medlemmerne, og i den uvante situation betyder at betjening af medlemmerne varer længere tid end normalt.

I Blik- og Rørarbejderforbundet følger vi nøje udviklingen og myndighedernes anbefalinger for at begrænse udbredelsen af Corona-virus bedst muligt. Samtidig er vi også bevidst om, at den aktuelle situation påvirker både medlemmerne og driften af forbundskontoret og kontorerne rundt i landet. 

Udgangspunktet er, at vi fortsætter arbejdet med at varetage medlemmernes interesser bedst muligt, og samtidig følger myndighedernes anbefalinger.

I øjeblikket modtager både forbund og kredse ualmindelig mange henvendelser fra medlemmerne, og der arbejdes på højtryk for at hjælpe og besvare alle. Hav derfor tålmodighed og vær opmærksom på at situationen er uvant for alle. Af samme årsag må det forventes, at alle henvendelser vil tage længere tid end normalt.

I Blik og Rørs kontorer er mange medarbejdere blevet bedt om at arbejde fra deres hjemadresse. Telefontiden er uændret, og både valgte og ansatte står derfor fortsat til rådighed for telefonisk henvendelse. Desuden svares der også på alle henvendelser via Mit Blik og Rør, som du finder her... 

Situationen er alvorlig, og tingene ændrer sig hurtigt. Alle bedes derfor følge med på forbundets forskellige medier løbende, hvor vi følger udviklingen bedst muligt.

Vi håber på Jeres forståelse.

Følg løbende myndighedernes anbefalinger. Dem finder du på:

Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Udenrigsministeriets hjemmeside

coronasmitte.dk

Fagbevægelsens Hovedorganisations hjemmeside