Søgefelt

Mandag 28/01 2019

Medlemsfordel: Fri booking af Blik og Rørs ferieboliger åbner 1. februar

Fredag den 1. februar åbnes der op for booking af de ferieuger, som fortsat er ledige efter lodtrækningsperioden. Ledige uger bookes efter ”først til mølle”.

Igen i år har der været stor rift om at holde sommerferie i Blik- og Rørarbejderforbundets ferieboliger.

Lodtrækningen for perioden fra maj til august er nu overstået, og alle ansøgere har modtaget mail om deres ønsker er opfyldt eller ej. Selv om de fleste af forbundets ferieboliger er fuldt booket i de mest efterspurgte perioder, er der stadig masser af ledige uger, hvor ferieboligerne ikke er udlejet.   

Fredag den 1. februar kl. 10.00 åbnes der op for booking af de uger, som fortsat er ledige efter lodtrækningsperioden. I modsætning til perioden med lodtrækning, vil booking af de ledige uger foregå efter princippet ”først til mølle”.   

Sådan booker du 
Det er blevet nemmere og smartere for medlemmerne at booke feriebolig på forbundets website. Hele proceduren fra booking til betaling foregår elektronisk på forbundets hjemmeside. Og det er muligt at betale med både betalingskort eller MobilePay.

blikroer.dk/booking findes en oversigt over forbundets ferieboliger. Her kan man søge de ledige boliger inden for et angivet tidspunkt, eller man kan klikke ind på boligen og se de uger, som er ledige. For ferieboliger i Danmark er det nu også muligt at leje boligerne i halve uger i perioden fra september til april. 

For at kunne booke Blik- og Rørarbejderforbundets ferieboliger, skal der bruges medlemsnummer. Det findes på bagsiden af medlemskortet, som også er et kort til LO Plus.     

Kan man ikke finde sit medlemskort, kan man få oplyst sit medlemsnummer ved at kontakte sin kreds...

Klik her for at komme til booking…
 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt